Начальник ужгородської муніципальної міліції нарешті відповість за все

Скандально відомий “шериф” Борис Борисович Борисов відповідатиме на питання городян під час “гарячої лінії” міської газети цього понеділка, 25 липня, з 11-до 12-ї години.

Нагадуємо ужгородцям, що завданням муніципальної поліції є контроль стану благоустрою в місті Ужгороді, забезпечення чистоти і порядку, охорони зелених насаджень, водойм, земельних ресурсів, місць відпочинку громадян, належного утримання закріплених за підприємствами, установами та організаціями територій, дотримання правил торгівлі на ринках, здійснення функцій у галузі реклами (зокрема, надання дозволів на розміщення спеціальних рекламних конструкцій) та організації дорожнього руху.

Стосовно усіх цих напрямків і, відповідно, пов’язаних із ними проблем, ужгородці можуть телефонувати за редакційними номерами: 61-63-43 і 050-924-72-95. І з перших вуст – від начальника відділу Ужгородської муніципальної поліції Бориса Борисовича Борисова – отримати відповіді на свої питання й звернення у живому часі, а відтак – на сторінках газети “Ужгород” наступної суботи

 Прес-служба Ужгородської міської ради

rionews.com.ua