Відзначення 20-ї річниці Незалежності України у Закарпатті розпочнеться задовго до 24 серпня

В Ужгороді відбулося засідання оргкомітету з питань проведення заходів до Дня незалежності України. Участь у нараді взяли представники обласних управлінь, правоохоронці, журналісти.Відзначення 20-ї річниці Незалежності України розпочнеться задовго до 24 серпня. Заплановано проведення ряду заходів у районах – творчі виставки, наукові конференції, круглі столи спортивні змагання та введення в експлуатацію нових об’єктів. 23 серпня в області пройдуть урочисті заходи з вшанування Державного прапора України – підняття державного стягу та покладання квітів до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку.

Також, в обласному муздрамтеатрі заплановане проведення урочистих зборів з нагоди річниці Незалежності. Безпосередньо 24 серпня ужгородці та гості міста зможуть відвідати святковий гала-концерт, що відбудеться в амфітеатрі, повідомили zakarpatpost.net у прес-центрі ОДА.

– 20-та річниця незалежності України – це надзвичайно важлива дата в історії нашої молодої країни. Тому 24 серпня ми повинні не просто відсвяткувати цей ювілей, а підвести підсумки досягнень України та, зокрема, краю, – підкреслив заступник голови обласної державної адміністрації Іван Качур.

Організатори також обговорили питання щодо облаштування територій, де пройдуть урочистості, забезпечення охорони громадського порядку, безпеки руху, медичного обслуговування.

zakarpatpost.net