Закарпаття: Іван Балога “проінспектував” Хустський район

Голова обласної ради Іван Балога та голова районної ради Василь Губаль відвідали ряд соціальних об’єктів Хустського району. У селі Монастирець вони оглянули місцеву амбулаторію, і загалом позитивно оцінили роботу структури. Інакшу оцінку керівництво області та району дали реконструкції дошкільний заклад у селі Горінчево. Незважаючи на те, що в сільський садочок перебуває в доволі плачевному стані, тут зводиться харчоблок, на який буде витрачено майже 2 мільйони гривень!

Керівництво наголосило: вартість робіт завищена, натомість кошти доцільніше було б вкладати в розвиток існуючого закладу, в благоустрій території.

Як позитив було відзначено роботу, що провела громада села Іза. Тут розпочато будівництво дитсадка. Загалом в об’єкт планувалося вкласти ще 7 мільйонів гривень. Іван Балога запропонував оптимізувати роботи, й завершити перший етап будівництва, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі облради.

Для цього необхідно близько двох мільйонів. Завдяки цьому вже в найближчій перспективі можливо буде відкрити в селі дошкільний навчальний заклад на 80 місць.