Закарпаття: Коли в новому пологовому відділенні Іршавської райлікарні прийматимуть пологи?

Чиновники рапортують що зовсім скоро. Проте, є певні проблеми з електропостачанням та ліфтами.Голова райдержадміністрації Віктор Феєр провів оперативну нараду на будівництві другої черги пологового відділення райлікарні.

Заступник голови РДА І.І.Мошкола, який безпосередньо відповідає в державній адміністрації за здачу цього важливого соціального об’єкту доповів, що фінансування робіт ведеться згідно з графіком.

Тим не менше є певні неузгодженості у фінансових відносинах між між генпідрядником робіт ВАТ Іршавська ПМК(М.І.Пушкаш) та субпідрядником ВАТ Хустська ПМК (М.Ю.Хмара), які тут же було оперативно усунуто.

Роботи на цьому головному об’єкті соціальної сфери району, наміченого ввести в експлуатацію до Дня незалежності України ввійшли в завершальну фазу. Проте навіть на цьому етапі виникають абсолютно не прогнозовані труднощі як от зі схемою майбутнього елктропостачання та ліфтовим господарством, що в свою чергу вносить додаткову напругу в роботу будівельників.

Найбільш важливим однак є те, що в пологове відділення вже поставляється обладнання і спеціалісти приступили до його монтажу, повідомляє сайт irda.gov.ua

zakarpatpost.net