Сесія за 20 хвилин – новий рекорд мукачівських депутатів

На учорашньому сесійному засіданні Мукачівської міської ради був присутній голова Закарпатської облради Іван Балога. Він прибув разом з депутатами облради, щоб виконати почесну місію – нагородити Євгена Федіва знаком “За розвиток регіону” з нагоди 75-річного ювілею.

Окрім того, він похвалив депутатів міськради за злагоджену роботу та найкоротшу сесію, на якій він побував (6 питань порядку денного та зачитання звернень до Президента забрало у депутатів 20 хвилин часу), та розповів про здобутки облради, направлені на підтримку мукачівської громади.

Зокрема, Іван Іванович розповів, що йому з депутатами облради було дуже нелегко відвойовувати приміщення Будинку Офіцерів. Він переконаний, що тут невдовзі виросте сучасний центр дозвілля. Наскільки нам відомо, мова йде про перенесення Міського Будинку культури в приміщення колишнього Будинку Офіцерів.

Також голова облради пообіцяв, що питання переходу на індивідуальне опалення також є пріоритетним для нього, і на потреби малозабезпечених верств населення нашої області невдовзі буде виділено 29 мільйонів гривень. Яка частка з цих коштів перепаде мукачівцям – поки-що невідомо.

panorama-mukachevo.com