Стан сільських доріг — під увагою влади Перечинщини

 Днями керівники Перечинського району Закарпаття району — голова райдержадміністрації Андрій Готько разом з головою районної ради Анатолієм Перцевим — провели виїзну перевірку, за ходом ремонту автошляхів району.

Ремонтні роботи, в районі ведуться, двома підрозділами служби автомобільних доріг в Закарпатській області: Перечинської філією та Ужгородською. Роботи заплановано провести на всій ділянці від районного центру, аж до перевалу, де наш район межує із Свалявським. Перечинська філія, відповідає за ремонт від Перечина до с.Т.Ремета та від Т.Пасіки до роздоріжжя на с.Т.Бистра. Ужгородське підприємство відповідає за ділянку в с.Т.Ремета та до с.Т.Пасіка, додатково роздоріжжя на с.Т.Бистра до перевалу.

Керівники району, проінспектували хід ремонту дороги біля села Порошково та села Т.Ремета. Роботи йдуть повним ходом, дорожники обіцяють завершити його упродовж кількох тижнів. В основному заплановано ямковий ремонт, але на ділянках із значним пошкодженням ведуться роботи з суцільним покриттям.

Окрім ремонту дорожнього покриття, паралельно ведуться роботи по упорядкуванню узбіч. Питання якості та термінів ремонту автодоріг знаходиться на постійному, щоденному контролі голови РДА та голови районної ради.

Перечинська районна рада

karpatnews.in.ua