В Ужгороді привітали працівників торгівлі

З нагоди Дня працівників торговельного обслуговування, який в Україні відзначається в останню неділю липня, в Ужгороді привітали представників галузі.

Грамоти і подяки від міської влади кращим у професії вручив міський голова Віктор Погорєлов. Він у вітальному слові відзначив, що розуміє, як нелегко нині працювати у бізнесі, подякував за труд, побажав і надалі, розвиваючи свою справу, працювати для задоволення споживачів, а також, звісно, особистих гараздів.

Сфера надання послуг і торговельного обслуговування – одна з найбільших в місті за числом працівників. Загалом в Ужгороді працюють близько 18 тисяч приватних підприємців (у різних галузях) та діє близько 1100 закладів торгівельного обслуговування, включаючи і ресторанне господарство, – повідомляє відділ торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки та підприємництва Ужгородської міської ради.

За тим самим критерієм – дотриманням високих стандартів у роботі – міською владою були відзначені як невеликі торгові підприємства, так і масштабні заклади, – інформує прес-служба міської ради (на фото “Ужгорода” -міський голова вітає Роберта Горвата, директора торгово-розважального центру “Дастор”).

zakarpatpost.net