Виконавча служба Закарпаття стала першою в Україні за ефективністю роботи

У середу, 3 серпня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стануть результати роботи відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Закарпатській області, що за ефективністю діяльності став одним з перших в Україні.

Із  журналістами зустрінеться Наталія Панова, начальник відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Закарпатській області.

Наталія Панова детальніше розповість про заходи, які застосовує виконавча служба до боржників на Закарпатті, зокрема щодо обмеження виїзду закордон (особливо актуально у період відпусток). Йтиметься також про те, куди потрапляє конфісковане на митниці майно, які підприємства здійснюють його реалізацію і чому, до прикладу, за цей рік не продано жодного конфіскованого авто.

Журналісти дізнаються також про те, скільки коштів стягнуто з підприємств-боржників для сплати заборгованої зарплати працівникам, як вплинули зміни до виконавчого впровадження  на діяльність служби та громадян тощо.

Прес-конференція відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою: м. Ужгород, вул. Собранецька, 3. Запрошуються представники усіх ЗМІ. Початок о 14.00

zakarpatpost.net