Генконсульство Угорщини в Ужгороді звертається до громадян України не відкладати подання документів для отримання візи

Генконсульство Угорщини в Ужгороді звертається до громадян України з проханням не відкладати подання документів для отримання візи на останні перед поїздкою дні, а потурбуватися про це заздалегідь.

Генеральне консульство Угорської Республіки в м. Ужгороді раде відзначити та повідомити населенню нашого консульського округу, що в 2011 році значно зросла кількість громадян, які мають намір відвідати Угорщину. Цьогоріч до Генерального консульства було подано на 62 % більше заяв на оформлення Шенгенської візи та дозволу малого прикордонного руху, ніж минулого року. Обсяг поданих у червні та липні заяв перевищив усі попередні періоди.
 
У зв’язку з великою кількістю поданих заяв попередній запис сьогодні проводиться на вересень місяць.
 
Генеральне консульство звертається до шановних громадян України з проханням не відкладати подання документів для отримання візи на останні перед поїздкою дні, а потурбуватися про це заздалегідь. Звертаємо Вашу увагу на те, що записатися на подання заяв з метою оформлення візи можна заздалегідь — до збору необхідних документів, таким чином скоротивши період очікування.
 
Прийом та оформлення заяв у Генеральному консульстві тепер проходить у надзвичайно інтенсивному режимі. Хотілося б уникнути утворення черг перед консульством, тому намагаємося навіть у цей напружений літній період приймати відвідувачів у комфортних умовах та оперативно надавати послуги.
 
Генеральне консульство Угорської Республіки в м. Ужгороді звертається до українських громадян з проханням поставитися до ситуації з розумінням та сподівається, що задоволення, отримане від відвідин Угорщини, компенсує всі можливі неприємності, пов’язані з оформленням документів.

mukachevo.net