Закарпатці просять у Івана Балоги допомогу на лікування та операції

На прийом до голови обласної ради Івана Балоги, який відбувся у вівторок, 2 серпня, прийшло понад три десятки громадян. Питання, з якими жителі області зверталися мали здебільшого, соціальний характер.

Значна частина звернень стосувалась надання допомоги на лікування, операції. Питання вирішуватимуть по кожному конкретному випадку. Також до голови обласної ради того дня зверталися з таких наболілих проблем, як покращення житлових умов, працевлаштування, з питань земельного спору,  допомоги будівельними матеріалами тощо.

Так, інвалід II групи пан Дмитро із села Руське Мукачівського району скаржився на те, що більше шести років очікує на отримання спецавтомобіля. Пані Марина із Тарнівців Ужгородського району просила коштів на лікування дитини, яка потребує операції на серці. Пані Світлана із селища Батьово Берегівського району хоче отримати кредит на будівництво житла в рамках реалізації програми «Власний дім».

Іван Балога всіх уважно вислухав, доручив відповідним службам розібратися і допомогти. Звичайно, деякі питання не вирішуються за кілька днів, на їх розгляд і вирішення, у зв’язку з об’єктивними причинами, знадобиться більше часу, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі облради.