Віктор Янукович запросив Барака Обаму в Україну

Президент Віктор Янукович привітав президента США Барака Обаму з днем народження та запросив в гості.

“Ваша Високоповажносте! Прийміть щирі вітання з Вашим 50-річчям. Сердечно бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, міцного здоров’я, невичерпної енергії та нових звершень у Вашій відповідальній державній діяльності”, – йдеться у вітанні глави держави.

Янукович також зазначив: “Користуючись нагодою, хотів би висловити вдячність за Ваш особистий внесок у розвиток стратегічного партнерства між Україною та Сполученими Штатами Америки та ще раз запросити Вас, пане Президенте, відвідати Україну з візитом у зручний для Вас час”.

Нагадаємо, Барак Обама відзначить своє 50-річчя на вечірці в Білому домі, а вихідні проведе в заміській резиденції.

Першу половину четверга глава держави проведе на роботі, після чого на невеликому прийомі в Овальному кабінеті його привітають співробітники апарату Білого дому.

Увечері президент відсвяткує ювілей з родиною і друзями, багато з яких приїдуть з Чикаго – міста, з якого почалося сходження Обами до вершин влади і рідного міста його дружини Мішель. Платникам податків за розваги президента і його гостей платити не доведеться: за даними ЗМІ, всі витрати на вечірку в Білому домі президентська сім’я взяла на себе.

Вихідні дні Обама проведе у своїй резиденції в Кемп-Девіді (штат Меріленд).

tsn.ua/