Голова Іршавської РДА вирішував проблеми с.Білки

У середу, 3 серпня, голова Іршавської райдержадміністрації Віктор Феєр провів виїзний прийом у Білківській сільській раді.

До Віктора Івановича звернувся колишній директор Білківської ЗОШ  № 1 I-IIIст. Юрій Фельцан з особистим питанням щодо компенсації оплати за природній газ, оскільки,  не використаний ліміт анулюється. Натомість пан Юрій хотів би, аби залишок газу перевели на наступний місяць, або якось його відшкодовували. Ще мешканця Білок турбує питання про берегоукріплення потічка, що знаходиться біля адмінбудинку сільської ради. І третє, що хвилювало пана Юрія , стосувалося  використання будівлі навчального комбінату для майстерні школи.

  Також до керівника району звернувся член виконкому Олександр Бажів щодо збільшення оренди приміщення ветлікарні, яка обслуговує шість сільських рад. Ще питання, що турбувало місцевих жителів –  стало використання території колишнього колгоспного господарського двора «За нове життя ». 

  До голови РДА звернулися і три мешканки села, з проблемою, самовільного будівництва громадянина Г., захват сусідніх земельних ділянок, що і належать заявницям, та захват польової дороги до інших присадибних ділянок. 

По всім зверненням Віктор Іванович виніс відповідні доручення та пообіцяв сприяти швидшому вирішенню всіх питань громадян. 

В ході особистого прийому Віктор Іванович разом з сільським головою Василем Зейканом відвідали ЗОШ I-III ст. , Білківський міжшкільний навчально – виробничий комбінат та разом з начальником відділу культури Юрієм Микитою побували в сільському будинку культури та бібліотеці.

karpatnews.in.ua