“Динамо” ганебно вилетіло з Ліги чемпіонів

Казанський “Рубін” виявився неприступною фортецею для футболістів київського “Динамо”. Київське “Динамо” другий рік поспіль не може пробитися у груповий етап Ліги чемпіонів. У третьому кваліфай-раунді динамівці двічі поступилися “Рубіну” – 0:2 у Києві і 1:2 у Казані.

Голи у ворота Шовковського забили Володимир Дядюн на 19-й хвилині і Олександр Медведєв на 87-й хвилині.

Динамівці вдалося забити перший гол у дуелі з росіянами лиш на другій компенсованій хвилині – відзначився Олег Гусєв.

“Динамо” знову розчарувало своєю грою. Не було високих швидкостей, бракувало точних передач, не вистачало ударів по воротах.

Звісно, моменти біля воріт Рижикова створювалися, але удари були або неточними, або м’яч летів у руки воротарю, або ж гравці атаки не знали, що робити з м’ячем.

Натомість “Рубін” свої моменти реалізував. Так на 19-й хвилині Даніло Сілва обрізався в центрі поля, Касаєв підхопив м’яч і завдав сильний удар. Шовковський відбив м’яч перед собою, однак Дядюн випередив Юссуфа і відправив м’яч у сітку.

А за три хвилини до кінця матчу “Рубін” швидко розіграв штрафний удар. Нобоа з правого флангу прострілив на ближню стійку, де Медведєв, випередивши Діакате, відправив м’яч у сітку.

1:4 – такий підсумок протистояння “Динамо” і “Рубіна” за сумою двох зустрічей. Ганебно, проте справедливо.

Тим не менше, євросезон для “Динамо” не завершено. Кияни будуть грати у Лізі Європи. 5 серпня динамівці дізнаються суперника, у протистоянні з яким виборюватимуть путівку у груповий етап Ліги Європи.

prosport.tsn.ua