Закарпатець намагався пограбувати магазин як у кіно

Під час збройних нападів, коли бандит, погрожуючи зброєю, вимагає гроші, фахівці з питань безпеки радять жертвам не чинити опору, віддати нападнику цінності й зберегти тим самим власне життя.

А от випадок, що трапився днями на Закарпатті, здивував нетиповою, майже героїчною поведінкою звичайних громадян.

Післяобідньої пори в продуктову крамницю, розташовану в одному з мікрорайонів міста Мукачева, увірвався непроханий гість. Немов у крутому кіновестерні, невідомий молодик мав на голові маску, зроблену з чорної жіночої панчохи, а в руках тримав обріз мисливської рушниці!

Бандит наказав віддати йому всі гроші, проте виконати задумане не зумів. Несподівано персонал магазину вчинив опір озброєному нападнику: жінки наробили ґвалту, тож розбійнику не залишалося нічого іншого, ніж ганебно втікати…

За фактом розбійного нападу мукачівським міськвідділом порушено кримінальну справу. Міліція розшукує чоловіка віком близько 30-ти років, зростом близько 175 см., спортивної статури, з круглим обличчям і темним коротким волоссям. Нападник був одягнений у чорний светр та чорні джинси.

Якщо ви стали свідками скоєння даного злочину, або вам щось відомо про це, керівництво закарпатської міліції просить звертатися з інформацією в Мукачівський МВ УМВС або телефонувати на 102.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

rionews.com.ua