Закарпаття: Марихуана в спідниці

Ряд спецоперацій з вилучення наркотичних речовин здійснили за минулі вихідні закарпатські правоохоронці. Так, на автобусній зупинці в Мукачеві працівники карного розшуку затримали ранкової пори за скоєння правопорушення 27-річну жінку. Коли затриману доставили в міськвідділ й оглянули її речі, то знайшли в кишені спідниці 20 грамів марихуани. Тепер на молодицю очікує кримінальна відповідальність.

Два вилучення гашишу здійснили ужгородські правоохоронці. Майже в один і той же час—близько першої години ночі на різних вулицях обласного центру співробітники відділу по боротьбі з наркотиками затримали двох молодих ужгородців: віком 19 та 16 років.

В одного правоохоронці знайшли та вилучили пластиковий коробок із двома грамами гашишу, інший ніс у кишені згорток фольги з одним грамом цієї пластико подібної речовини. Звідкіля в молодиків цей важкий наркотик, зясовується.

Того ж дня під час спецоперації «Мак-2011» міліція навідалася в оселю 54-річного жителя с.Оріховиця Ужгородського району, де виявила на городі й вилучила 60 рослин маку.

А на вулиці Мукачева вечірньої пори стражі порядку затримали 30-річного непрацюючого ужгородця, в кишені штанів якого знайшли та вилучили паперовий пакет із 15 грамами марихуани. Усіх наркоділків притягають тепер до відповідальності.

zak-umvs.gov.ua