Політичні сили Мукачева висловили незгоду проти того, що відбувається в Україні

Ми, представники політичних партій та громадських організацій міста Мукачева, висловлюємо своє глибоке занепокоєння та повну незгоду з тими політичними та соціальними процесами,що відбуваються в Україні.Наше хвилювання і справедливе обурення  викликають факти використання  правлячим режимом  судової гілки влади  для боротьби з політичними опонентами. Тотальне переслідування представників опозиції стає фірмовим стилем діючої центральної влади.

Його жертвами стають як звичайні громадяни, так і політики,за якими стоять мільйони виборців. І немає значення кого переслідує  влада – учасників податкового майдану чи  лідерів  провідних партій – кожному зрозуміло, що йдеться не про встановлення істини чи покарання винних, а лишень про помсту та знешкодження своїх політичних конкурентів.

Ми звертаємось до Мукачівської міської ради із закликом підтримати наше звернення  і голосно задекларувати нашу  спільну відданість демократичним принципам і готовність захищати свою  громадянську позицію.

І головне: ми звертаємось до всього українського народу із закликом: «Не будьте байдужими!» і «Не бійтеся!». Нас – мільйони, а  їх – одиниці. Тому час справедливості  настане!

т. в. о. Мукачівської міської організації партії «ВО» Батьківщина» О. М. Переста
Голова Мукачівської міської організації партії «Реформи і Порядок» Б. Й. Левенець
Заступник голови Мукачівської організації Партії «Народний Рух України» З. Миханів
Заступник голови Мукачівської міської організації партії «Фронт Змін» І. Цибарь
Заступник голови правління Мукачівської Міськрайонної спілки підприємців О. Гокс
Представник міськрайонної організації ВО «Свобода» Д. Твердушко