Тимошенко на автозаку привезли до Печерського суду

Засідання суду має розпочатися о 10:00.

Екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко зайшла до будівлі Печерського районного суду Києва. Екс-прем’єр-міністра Юлія Тимошенко на автозаку привезли до Печерського районного суду Києва і завели в середину.

Люди, які зібралися біля будівлі Печерського районного суду в Києві на вул. Хрещатик на підтримку екс-прем’єра, скандують: “Ганьба!” і “Юля – наш президент”.

Пресу в будівлю суду не пустили.У суду як і раніше проходить акція опонентів Тимошенко – представників загальновійськового союзу України під керівництвом екс-депутата від Партії регіонів Олега Калашникова.

Раніше в околиці суду, де розбитий табір з демонстрантами проти арешту Тимошенко, прибуло понад 30 автобусів з бійцями внутрішніх військ.

Так, на вул. Хрещатик розташувалися 8 автобусів з міліціонерами і на вул. Богдана Хмельницького більше 25.

Міліціонери перекрили металевими щитами входи в “наметове містечко” з боку в’їзду в арку суду, пояснюючи це тим, щоб не було перешкоди при заїзді автозаку.

Демонстрантів на підтримку Тимошенко не більше 150 людей, орієнтовно стільки ж і людей Олега Калашникова з “Загальновійськовий союз”, мітингуючих проти екс-прем’єра.

Як повідомлялося, українське МЗС назвав увагу міжнародної спільноти до суду над Тимошенко безпрецедентним.