Автозак привіз Тимошенко в суд за дві години до початку засідання

Близько сотні прихильників Тимошенко, які зібралися біля Печерського райсуду, привітали її приїзд криками “Волю Тимошенко!”.

Печерський райсуд Києва в четвер продовжить розгляд справи, порушеної проти екс-прем’єра Юлії Тимошенко. О 8 годині ранку до подвір’я суду вже заїхав автозак з Тимошенко – за дві години до початку засідання.

Прихильники екс-прем’єра привітали її вигуками: “Юля, Юля!”, “Волю Тимошенко!”, “Банду геть!”. В акції на її підтримку беруть участь близько 100 людей. Частина з них ночувала біля суду в наметах.

Суд посилено охороняє міліція. На Хрещатику й прилеглих до суду вулицях стоять близько 30 автобусів зі співробітниками органів внутрішніх справ.

Напередодні суд вчетверте відмовився задовольнити клопотання захисту Тимошенко і скасувати обраний для неї запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Крім того, Тимошенко та її захист наполягали на тому, щоб перенести судове засідання на наступний понеділок, бо, за їхніми словами, підсудна, яка працює в режимі постійного розгляду справи, потребує відпочинку.

tsn.ua