Закарпаття: На Хустщині хлопець убивав вітчима келихом, лопатою та аудіоколонкою…

Горілка до добра не доведе нікого. Це давно і всім відомо. Скільки сліз та крові через неї, кляту, пролито, скільки людей загинуло та опинилося в тюрмі! А сімейно-побутовим злочинам, яких влучно іменують «побутуха», й ліку немає. А найстрашніше те, що вбивають та калічать один одного рідні і близькі люди. Чергова така трагедія сталася в неділю на Хустщині.Обідньої пори в чергову частину Хустського міськвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення із селища Вишково. Телефонувала тамтешня жителька, котра розповіла про скоєння страшного злочину.

Повернувшись додому, жінка виявила на ліжку в спальній кімнаті понівечене тіло свого 42-річного чоловіка. Було очевидно, що нещасний пішов з життя лютою смертю з чиєїсь вини. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Невдовзі правоохоронці встановили обставини скоєння злочину. Як з’ясувалося, людину позбавив життя 20-річний прийомний син.

Стражі порядку довідалися, коли Іван зійшовся з Оленою, жінка виховувала сина Ярослава. Стосунки вітчима з пасинком якось не склалися. Можливо, через те, що обидва не цуралися спиртного, навіть часом спільно випивали. Після цього між ними нерідко й виникали конфлікти.

От і того фатального дня Іван з Ярославом теж добряче частувалися. Далі молодший затіяв з вітчимом п’яну сварку, яка швидко переросла в бійку. Не покладаючись на кулаки, розлючений молодик спершу схопив масивний скляний келих і став несамовито ним бити маминого співмешканця. Бив доти, доки келих не розсипався на друзки… Коли жертва впала від ударів на підлогу, нелюд взявся за лопату. Продовжував завдавати ударів її держаком. Але й на цьому не зупинився: схопив масивну аудіоколонку від домашнього кінотеатру і вже нею добивав супротивника по голові.

Від отриманих тілесних ушкоджень нещасний помер на місці пригоди. За фактом навмисного вбивства слідчий Хустського міськвідділу міліції порушив кримінальну справу. Зловмисника затримали. Обставини вишківського побутового вбивства ще з’ясовує слідство.

zakarpatpost.net