Балога не виключає об’єднання “Єдиного центру” з ПР

Партія “Єдиний центр” може об’єднатися з Партією регіонів. Лідер “Єдиного центру” Віктор Балога заявив, що над цим питанням можна попрацювати.“Чесно кажучи, я на цю тему не думав, і ще далеко до виборів. Тому, мабуть, питання передчасне”, – сказав Балога.

На запитання, належить його партія до провладної чи опозиційної, вінвідповів: “Я все-таки міністр уряду АЗАРОВА, і я не можу бути апріорі в опозиції”.

Відповідаючи на запитання, чи не висували йому політичні ультиматуми перед призначенням на посаду міністра, Балога заявив: “Мені у житті ніхто ніколи не ставив ультиматумів. Я вважаю, що той, хто ставить умови, він слабкий. Тому я маю справу з того часу, як займаюся політикою, із сильними особистостями. Це було б дуже дискомфортно для мене, якщо б мені хтось ставив ультиматуми”.

Водночас лвдер “Єдиного центру” наголосив, якщо можливість об’єднання його партії з Партією регіонів буде влаштовувати його колег, громаду, то над цим питанням можна буде попрацювати.

Нагадаємо, в спільній заяві голів Партії регіонів та партії “Сильна Україна” Миколи Азарова і Сергія Тігіпка, щодо об’єднання двох партій ішлося про те, що громадяни, політичні і громадські організації, що прагнуть підтримати реформи президента, мають об’єднатися .

Раніше “Сильна Україна” приєдналася до Партії регіонів. Цю новину підтвердив Азаров.

tsn.ua