Дівчина отримала кулю в голову від колишнього коханого

У Дніпродзержинську хлопець вистрілив з пістолета в голову своїй колишній коханій за розрив стосунків. У Дніпродзержинську дівчина отримала кулю в голову від колишнього коханого за відмову відновлювати стосунки.

За нешекспірівські пристрасті двадцяти одно-річний молодик уже сидить в СІЗО. А його поранена ровесниця може до кінця своїх днів жити зі згадкою про це побачення.

Постріл в обличчя дівчина отримала, коли вийшла опівночі на власний балкон. Під балконом стояв і вигукував її ім’я колишній коханий, від якого вона пішла місяць тому. Щойно він побачив дівчину, дістав револьвер та вистрілив їй просто в обличчя. Після цього втік. Скривавлена Іванна, що була сама вдома, викликала подругу.

“Ми питаємо: Що трапилося? Він тебе душив? Вона нічого не казала. Потім, коли її поклали на ліжко, вона сказала, що у неї куля в голові. Не розумію, за що він так”, – повідомила подруга постраждалої Наталя.

За інформацією міліції, того вечора Данило пив з друзями і саме на п’яну голову вирішив з’ясувати стосунки. У телефонній розмові закохані вкотре посварилися. Він пішов додому і взяв револьвер.

“У хлопця був пістолет “Магнум”, в якому знаходилися кулі Флобера. Це пневматичний пістолет. Він у вільному продажу. Проте ці патрони мають посилений пороховий заряд із достатньо великою пробивною силою”, – повідомив керівник УВС Дніпродзержинська Олег Плачков.

Молодика затримали тієї ж ночі. Йому за замах на вбивство загрожує до 15 років за гратами. А за життя дівчини досі борються лікарі. Вона при тямі. Але дістати кулю з мозку поки не вдається.

Нагадаємо, раніше у Дніпродзержинську розкрили резонансне вбивство дитини: 8-річну дівчинку примусив до статевих стосунків і задушив співмешканець її матері.

tsn.ua