Закарпатська Рахівщина та Ківерцівський район Волині уклали договір про співпрацю

На Рахівщині перебувала делегація представників Ківерцівського району Волинської області. Делегацію очолював голова Ківерцівської районної ради Марчук Михайло Володимирович. До складу делегації входили депутати районної ради, голови та секретарі населених пунктів, керівники організацій та підприємств, а також працівники апарату Ківерцівської районної ради.Протягом часу перебування делегації були проведені спільні наради Рахівської районної ради та райдержадміністрації та Ківерцівської районної ради, в ході яких обговорювалися проблемні питання районів, наводилися успішні приклади вирішення соціально-економічних питань, проводився аналіз та пошук напрямків для спільної діяльності районних рад преш за все в економічному напрямку, налагодженню соціальних зв’язків між громадами районів, співпраця в культурній сфері.

Нашим гостям було широко представлені туристично-рекреаційні можливості району. На другий день перебування делегації на Рахівщині був здійснений вихід обох делегацій на найвищу вершину України г.Говерла.

По завершенню головами Рахівської та Ківерцівської районних рад був підписаних договір про співпрацю між нашими районами, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі Рахівської райради.