Закарпаття: На Виноградівщині триває підготовка до сесії

16 серпня відбулося спільне засідання постійних комісій з питань розвитку малого та середнього бізнесу, підприємництва, торговельного і побутового обслуговування населення та агропромислового комплексу, земельних ресурсів, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Керівник (редактор) КП «РРВК «Новини Виноградівщини» Василь Кіш прозвітував про фінансово – господарську діяльність комунального підприємства «Районний редакційно-видавничий комплекс «Новини Виноградівщини».

Начальник юридичного забезпечення районної ради Юрій Бора ознайомив членів комісії із поданнями ДПІ та УПФУ у Виноградівському районі. По даному питанню також поінформував заступник начальника ДПІ у Виноградівському районі Петро Харчук. Членам комісії були запропоновані два варіанти проектів рішення сесії районної ради. Депутатами одноголосно вирішено рекомендувати сесії районної ради контракт з директором ВЗКП «Земля» Кедик В.В. не розривати.

Присутніми також заслухані питання «Про стан вивезення непридатних, невідомих та заборонених для використання ядохімікатів з ВАТ «Виноградівський агрокомплекс», «Про роз’яснення питань щодо проведення земельної реформи в Україні».

Прес-служба Виноградівської райради