Закарпаття: В Ужгороді побувала молодь, яка їде на світову зустріч з Папою Бенедиктом XVI

До Ужгорода з різних міст України прибула молодь, яка їде до Мадриду на світову зустріч з Папою Бенедиктом XVI. В кафедральному соборі відбулася Служба Божа, на якій цю молодь вітали з прибутттям до нашої єпархії.

Після Літургії паломники зі співом християнських пісень проходили багатьма вулицями міста та роздавали листівки, на яких були написані такі слова: «Молодь всього світу разом з Папою Бенедиктом XVI проголошує: Бог любить Тебе! Ісус Христос прийшов для Тебе. Він відновлює життя, прощає гріхи і все перемінює. Ми всі цього досвідчили. Продовжуймо дорогу з Христом в Його Церкві!»

Увечері молоді паломники зібралися на подвір’ї семінарії. Ректор богословської академії митр. прот. Тарас Ловска розповів їм історію будівництва навчального корпусу і храму Перененсення мощей Блаженного Теодора Ромжі та благословив їх на подальшу дорогу до Мадриду. Після цього на мандруючих гостей чекав смачний боґрач, яким всі з задоволенням смакували.

До слова, багато української молоді, котра їде на зустріч зі Святішим Отцем, зупинялася у Мукачеві, Сваляві та Хусті, повідомляє Мукачівська ГКЄ.

zakarpatpost.net