Закарпаття: Викладачі Мукачівського університету звернулися до Януковича з проханням не об’єднувати їх з УжНУ

Мукачівський державний університет готує фахівців із 12 спеціальностей.

Президенту України п. Януковичу В.Ф.

Копія: Прем’єр-міністру п.Азарову М.Я.
Міністру освіти і науки, молоді та спорту України п.Табачнику Д.В.
Голові Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти  п. Полохало В.І.
Голові Закарпатської обласної державної адміністрації П.Ледиді О.О.

Колектив Мукачівського державного університету, який нараховує біля 6500 студентів, 500 викладачів та співробітників стурбований тим, що засоби масової інформації переповнені чутками щодо приєднання (чи об’єднання) вищих навчальних закладів Закарпаття без обговорення цієї проблеми у трудовому колективі.

Мукачівський державний університет готує фахівців із 12 спеціальностей, із яких 9 є тільки в цьому вузі  і немає в інших навчальних закладах Закарпаття. На спеціалістів, яких готує університет, є попит.

На сьогодні Мукачівський державний університет володіє потужним кадровим потенціалом та належною матеріальною базою. Нами пройдено акредитації за спеціальностями і вузу в цілому, ліцензування та отримано сертифікати на підготовку фахівців.

У складі університету діють 2 коледжі, які дозволяють повністю формувати контингент студентів.

Університет в м. Мукачевому став осередком культури та науки. Він потрібен як місту, так і регіону в цілому.
Просимо Вас сприяти збереженню цілісності та самостійності Мукачівського державного університету, який успішно функціонує протягом 16 років незалежної України.

За дорученням колективу, з повагою Ректор Мукачівського державного університету, доктор хімічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Ю.В.Мигалина 

zakarpatpost.net