«Говерла-Закарпаття» – «Титан» 3:1. Післяматчеві коментарі тренерів

У неділю, в Ужгороді пройшов матч 6-го туру першої ліги між командами «Говерла-Закарпаття» – «Титан».

Коментарі тренерів:

Микола Федоренко: Причина   поразки досить банальна – клас футболістів, особливо лідируючої групи команд значно переважає рівень моїх підопічних.

– Які завдання стоять перед вашою командою?
– У кожній грі боремося лише на перемогу, хочеться щоб футболісти з матчу в матч  додавали і підвищували свій рівень.

Ви натякаєте, що гравці вашої команди не зовсім відповідають рівню першої ліги, а фінансування клубу відповідає рівню ліги?
– Ну я був не таким категоричним. Хоча гра з таким суперником як «Говерла-Закарпаття» показала, що нам слід ще багато працювати і підвищувати свій рівень гри. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Олександр Севідов: Сьогодні вийшов хороший матч. Ми створили масу гольових моментів, щоправда, реалізували лише частину з них. Тим не менш, ми контролювали хід гри за виключенням перших хвилин, коли пропустили безглуздий гол – але це футбол. Привітав хлопців з яскравою перемогою – молодці. Зараз у нас настає важкий графік, в наступних іграх зустрічатимемося з надвмотивованими колективами. Ось, у п’ятницю на нас чекає матч з «Динамо-2».

–    У команди практично немає альтернативи у складі у захисній ланці, на поле виходять одні і ті ж гравці. До завершення трансферного вікна з’являться нові захисники у лавах «Говерли»?
–     Шукаємо оборонців. Кого-небудь брати не хочемо, тому і шукаємо довго.

–    Ви задоволені грою Неуче?
–    Сьогодні так. Хоч Чарлес і не зміг забити, проте добряче «пошматував» оборону «Титана».

–     Вітаємо Вас з поповненням та прокоментуйте, яка ситуація з Печенкіним та що трапилося з Олегом Міщенком?
–    Дякую. У Печенкіна – травма, а Олег попросив заміну, погано себе почував ще напередодні матчу, але все ж вирішив вийти. Самі бачите, яка погода – страви швидко псуються, цілком можливо, що в нього харчове отруєння.

Інформаційний відділ ФК “Говерла-Закарпаття”