В Ужгороді завершено будівництво сучасного житлового комплексу

В Ужгороді введенно в експлуатацію житловий комплекс по вулиці Осипенка. Символічну стрічку перерізали заступник керівника краю Антон Громовий, заступник голови обласної ради Андрій Сербайло та  представники компанії-забудовинка.Будівництво 55-квартирного цегляного будинку в Ужгороді розпочалося наприкінці 2009 року. Кошторисна вартість об’єкту – понад 11570,40 тис. грн. Загальна площа будинку – 4188,9 квадратних метрів, житлова – 1824,1 квадратних метрів. У будинку – 16 однокімнатних квартир, 29 двокімнатних, 10 трикімнатних.

Під час будівництва використовувалися сучасні матеріали, що дозволять у майбутньому зберігати тепло в оселях. До того ж, квартири обладнані системами індивідуального опалення. Встановлюватиметься сучасна сантехніка, що дозволить уникнути проблем з водопостачанням, повідомили zakarpatpost.net у прес-центрі ОДА.

У свою чергу, заступник голови обласної адміністрації Антон Громовий висловив сподівання, що це не останній подібний житловий комплекс, збудований у Закарпатті.

– Від імені голови обласної адміністрації хотів би привітати будівельників із завершенням будівництва цього сучасного житла для ужгородців. Впевнений, що вже невдовзі ці квартири наповняться веселим дитячим сміхом та сімейним затишком, – наголосив Антон Громовий.