Скільки коштують відвідини басейну в Мукачеві?

Спека останніми днями не залишає шансів попрацювати з задоволенням навіть впертим трудоголікам. Варто заплющити очі, починаєш марити відпочинком на пляжі чи в басейні. Кореспондент інтернет-видання “Панорама Мукачева” пройшовся мукачівськими басейнами з редакційним завданням – вивчити цінові пропозиції.

Найдешевшим виявився басейн, що на території ДЮСШ по вул. Духновича. Вартість – 9 гривень за годину, діти та пенсіонери – по 6 гривень.

Цікавою є пропозиція басейну біля стадіону “Авангард” – ви сплачуєте 40 гривень, і можете купатися цілий день. Можна в будь-який час вийти і потім прийти знову – платити ще раз не доведеться, у вас буде контрамарка. Тут досить розвинута інфраструктура, є бар, корти, футбольні майданчики, тощо.

У Підгорянах можна відвідати критий басейн готелю “Континент”. За годину вам доведеться сплатити 100 гривень, і увесь басейн (4х8 метрів) – у вашому розпорядженні. Якщо у вашій компанії більше, ніж 5 чоловік, за кожного наступного треба буде доплачувати по 20 гривень. Попередньо замовити басейн у “Континенті” можна за тел.: 099-554-19-38

panorama-mukachevo.com