Велика пожежа у Виноградові знищила майна на 90 тисяч

Надзвичайну подію прокоментував еачальник Виноградівського РВ УМНС України в Закарпатській області Володимир Масюк.«Це була дуже складна пожежа, адже на час прибуття працівників МНС та інших служб полум’ям було охоплено більше 2000 квадратних метрів території. Була відчутна нестача кадрового потенціалу, а не техніки. Тому дуже добре, що спрацювала взаємодія з Виноградівською військовою частиною та правоохоронними службами.
 
Наразі працює лабораторія по визначенню причин пожежі, вивчаються матеріали, якими були наповнені склади, їхні хімічні властивості.
 
За попередньою інформацією, орендодавцю завдано збитків на 90 тисяч гривень. Оскільки там зберігалися відходи, ВЕТ Автомотив не оголосило про фінансові втрати.
 
Завдяки наполегливій праці дійсно складну пожежу о 20:30 було локалізовано, а о 5:50 ранку – ліквідовано. Людських жертв немає. орендодавцю, орендарю не завдані збитки поки , дуже складна було ліквідовано в 5.50. Пожежа тривала довго через сильно спресований горючий матеріал – вищевказані відходи. Працював весь особовий склад Виноградівського райвідділу МНС та СДПЧ-6: від рядового до офіцера».

Голос Карпат

www.mukachevo.net