“Губернатор” Закарпаття видав заміж другу доньку

28 серпня голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида видав заміж другу свою доньку – Катерину. На весілля, як розповіли самі наречені, запросили тільки найближчих родичів та друзів, гуляли на ранчо «Золота гора».

Нареченій виповнилося 25, її обранцю Миколі – 27. Дівчина за фахом туризмознавець, здобула освіту на факультеті міжнародних відносин у Празькому університеті. Зараз працює за спеціальністю, допомагає розвивати та господарювати на ранчо “Золота гора”. Микола має власний бізнес і каже, що достатньо заробляє для того, аби забезпечувати родину. Більше того, він має власне, окреме від батьків житло, куди й приведе молоду дружину.  Вінчав молодят в ужгородському Кафедральному соборі єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Мілан Шашік.

Катя і Коля зізнаються, що знали одне одного дуже давно, але почали зустрічатися всього півтора роки тому. У весільну подорож збираються до Італії: “Хочеться трішки відпочити на морі”, – зізнався наречений.

Катя розповіла, що змінить батьківське прізвище на чоловікове – відтепер вона писатиметься як Катерина Гембік.

Родзинкою весілля стало те, що Катя попросила всіх родичів та друзів дарувати їй не квіти, які швидко зів’януть, а іграшки. “Ідея була моя, але ми з Миколою вирішили, що всі іграшки відвеземо в подарунок дітям у Свалявський дитбудинок”, – розказала наречена.

Як зізналися молодята сьогодні, іграшок надарували дуже багато: “Ой, я навіть не скажу точно – скільки, три величезні мішки зібрали, загалом, напевно, що більше сотні набереться”, – зізналася Катерина.

Іграшки молодята збираються відвезти до дитбудинку ще цього тижня.

zakarpattya.net.ua