Азаров вважає, що МОЗ та Міносвіти після критики активізували свою роботу

Прем’єр-міністр Україна Микола Азаров вважає, що Міністерство охорони здоров’я і Міністерство освіти і науки, молоді та спорту після критики суттєво активізували свою роботу.

“Вони значно активізували зараз, я маю на увазі Міністерство охорони здоров’я, роботу … Те ж саме стосується будь-якого міністра, в тому числі і освіти”, – зазначив Азаров.

Прем’єр підкреслив, що якщо галузь, яка перебуває у сфері управління того чи іншого міністерства, розвивається нормально, то звільняти міністра немає підстав.

“Якщо справи в галузі йдуть нормально, то він (міністр – ред.) може працювати спокійно. Якщо ж допускаються серйозні зриви, провали, то безумовно роботу такого міністра терпіти не буде ні уряд, ні Президент”, – запевнив Азаров.

Нагадаємо, 26 серпня прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив міністру освіти і науки, молоді та спорту Дмитру Табачнику розробити систему заходів щодо ліквідації корупції в школах.

Раніше, Азаров розкритикував Міністерство освіти і науки, молоді та спорту за відсутність на сайті відомства інформації про обсяги державного замовлення.

ua.korrespondent.net