Азаров відкриє цегельний завод і школу на Мукачівщині. Але трохи пізніше

Візит на Закарпаття прем’єр-міністра України Миколи Азарова перенесено на 27 вересня. Цю інформацію отримано неофіційно з достовірних владних джерел.

Формальною причиною візиту є необхідність виконання доручення Президента України по вирішенню долі розташованого на Закарпатті підприємства з видобутку золота – ТОВ “Закарпатполіметали”, що збанкрутувало, залишивши по собі великі борги перед працівниками і екологічні проблеми.

Передбачається, що Микола Азаров здійснить вертолітний обліт території.

Однак, як повідомляє джерело, програма візиту передбачає і ряд презентаційних пунктів. Зокрема, передбачається, що Микола Азаров відвідає новий сучасний цегельний завод в селі Іванівці та візьме участь у відкритті другої черги Верхньовизницької ЗОШ в Мукачівському районі. Першу чергу цієї школи в 2009-му році урочисто відкрили тодішні голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші та голова облради Михайло Кічковський.

Раніше в програмі візиту розглядався також м’ясопереробний цех фермерського господарства “Світ м’яса” у с. Жуково Мукачівського району, яке навіть попередньо, разом із зазначеним цегельним заводом, в рамках підготовки до візиту Миколи Азарова проінспектував перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Бушко.

panorama-mukachevo.com