Закарпаття: У Виноградові припинили діяльність підпільного горілчаного цеху

У Виноградові працівники податкової міліції припинили діяльність підпільного горілчаного цеху, який організував у себе вдома місцевий мешканець.
Як повідомили кореспондентові УКРІНФОРМу в Управлінні податкової міліції ДПА у Закарпатській області, під час примусового огляду приміщення, проведеного працівниками податкової міліції на виконання постанови суду, у виноградівця виявлено й вилучено 200 пляшок готової продукції – горілки “Пшенична”, майже півтонни рідини із запахом спирту в бочках, велику кількість акцизних марок та обладнання для виготовлення фальсифікату.

Проведена спеціалістами експертиза засвідчила, що в пляшках з написом “Горілка “Пшенична” містився виготовлений у кустарний спосіб алкогольний напій, який є непридатним для вживання і становить небезпеку для здоров’я та життя людей, наклеєні на виріб акцизні марки – підроблені, у бочках – технічний етиловий спирт.

Проти виноградівця порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.204 та ч.1 ст. 216 Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років.

ukrinform.ua