Минайську ремонтуватимуть до кінця року

Ужгородську вулицю Минайську, де триває повна реконструкція дороги, інспектував мер міста Віктор Погорєлов який перевіряв, чому нова дорога робиться «не так швидко, як хотілося б».

Про це повідомили із прес-служби Ужгородської міської ради.

“Тут великий обсяг робіт, який ми просто не встигаємо виконувати. Доки вистачить бітуму, який закуплений за серйозні гроші з міського й обласного бюджетів – робітники працюватимуть. Сьогодні бригади “дійдуть” до вулиці 8-го Березня, й “підуть” у зворотному напрямку. Для ділянки до кола і самого кола потрібно ще тиждень. Потім будемо спільно з ОДА шукати ще фінанси, аби допомогти облавтодору завершити ці роботи. Інша справа – підняття колодязів зливової каналізації, в проекті чомусь цього нема, і в деяких місцях вони не підняті, будемо це вирішувати. І я думаю, що до кінця року ми будемо мати нову дорогу і їздити по ній із задоволенням”, – сказав Віктор Погорєлов.

Мер також сказав, що нині Минайська поряд із підготовкою до опалювального сезону – його головний клопіт, і пояснив, чому вулиця робиться довше, ніж цього очікувало місто: “Місто не винувате в затримці. Замовником робіт від міста є Облавтодор. Тендер виграла фірма, яку очолює Іван Лялик, і відтак їм передалися гроші з державного бюджету Укравтодору. Кошти вони отримали не тільки на цей об’єкт, але й на інші. На цей об’єкт відповідна кількість коштів була відпущена, але другий транш затримався. Сьогодні знов з’явилися кошти, знов можна було отримати певну кількість бітуму, який є складовою асфальту, але для завершення вулиці цих коштів все одно не вистачає”.

zaholovok.com.ua