Діаспора зіпсувала Януковичу заокеанський візит

Близько 30 представників діаспори пікетували представництво України при ООН із плакатами, які закликають до відставки президента Віктора Януковича.

Акція проходила в Нью-Йорку в середу (за місцевим часом) під українськими прапорами й прапором США, а також був прапор Українського Конгресового Комітету Америки.

Як пояснила голова Комітету Тамара Алексій, для проведення акції не потрібен був дозвіл поліції, а був потрібен лише дозвіл на установку підсилювальної апаратури.

Акція почалася музичним виконанням молитви, після чого організатори акції запросили приєднатися до них поліцейських “для демонстрації того, що в Америці є демократія”.

Акція проходила під гаслами “Геть Януковича!”, “Геть Азарова!”, “Геть українофобів!”, “Геть Табачника!”.

Учасники акції також тримали в руках плакат із портретом Тимошенко за тюремними ґратами, напис на плакаті мовив: “Ні політичним репресіям, Україні волю!”.

Раніше повідомлялося, що українській діаспорі не дозволили провести акцію на знак протесту проти політики президента Віктора Януковича в Нью-Йорку.

В Українському конгресовому комітеті Америки повідомили, що українська громада США під час генеральної Асамблеї ООН вітатиме президента України протестами.

http://tsn.ua/