У гірському Голятині вибрали нового сільського голову

Не попрацювавши і півроку, сільський голова Голятина (Міжгірський район Закарпаття) Іван Жентичка подав заяву на звільнення у зв’язку з станом здоров’я. Минулої неділі у гірському селі Міжгірщини знову відбулися вибори.

На пост першої особи осідку претендували три кандидатури — голови сільради минулих скликань Василь Тереш та Михайло Ковбашин, а також Володимир Попович — начальник управління економіки РДА. На виборчу дільницю з’явилося 55 процентів виборців, з яких 49 відсотків віддали голоси за 37-річного В. Поповича.

Володимир Федорович родом з цього села, навчався в УжДУ за спеціальністю фізик-викладач, а також в аспірантурі університету за спеціальністю “Лазерна фізика” і працював науковим співробітником на кафедрі квантової електроніки. Відтак трудився провідним спеціалістом відділу маркетингу ТзОВ “Сойми-ЛТД”, заступником директора ТзОВ “Турпромсервіс”, приватним підприємцем, інженером-геодезистом у міжгірському відділі ДП “Закарпатгеодезцентр” м. Мукачево. Одружений. З дружиною Тетяною виховують двох дочок.

Василь ПИЛИПЧУК.

http://karpatnews.in.ua/