Береги закарпатських річок укріплять на 70 млн.

ДП «Об’єднана дирекція будівництва водогосподарських об’єктів Закарпатської області» за результатами тендерів 8 вересня уклала низку угод на берегоукріплення та захист від затоплення.

Загальна вартість угод склала 67,33 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ВАТ «Хустська ПМК-240» за 29,20 млн грн здійснить захист від затоплення паводковими водами р. Теребля в с. Кричево та захист від затоплення водами р. Тересва нижньої частини смт. Дубове Тячівського району.
 
ПАТ «Мукачівська ПМК № 77» за 23,57 млн грн  виконає будівельні роботи по об’єктам: «Реконструкція приканальних дамб каналу Чаронда – Латориця Ужгородського району», «Захист від затоплення водами р. Визниця с. Кольчино Мукачівського району», «Регулювання і берегоукріплення р. Бистрик в с. Тур’я Бистра Перечинського району».
 
ПрАТ «Виноградівська ПМК №78» за 14,55 млн грн здійснить реконструкцію правобережної дамби на р. Тересва в с. Вільхівці (ділянка №3) Тячівського району, захист від затоплення водами р. Тиса с. Костилівка та реконструкцію берегоукріплення р. Тиса в Рахові Рахівського району.
 
Всі три компанії пов’язані з міністром МНС Віктором Балогою та його партією. Головні акціонери ВАТ «Хустська ПМК-240» Михайло Телеп’янович та ПрАТ «Виноградівська ПМК №78» Василь Попадинець є членами партії «Єдиний центр», лідером якої є Віктор Балога. Більше 70% акцій ПАТ «Мукачівська ПМК № 77» належать родичам голови МНС Павлу, Лілії та Віталії Балогам.

http://www.mukachevo.net