Наливайченко і Єхануров вирішили скинути Ющенка з поста голови “Нашої України”

Голова політради партії “Наша Україна” Валентин Наливайченко, голова виконкому Сергій Бондарчук і керівник столичного осередку Юрій Єхануров вирішили вже на цьому тижні позбавити екс-президента Віктора Ющенка посади почесного голови партії.

Як повідомляє “Українська правда”, про це агентству УНІАН заявили джерела в парії.

За даними джерела, Наливайченко й Бондарчук задумали об’єднавчий виборчий проект, мета якого полягає в приєднанні до НУ партії “За Україну” на чолі з В’ячеславом Кириленком й проекту “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка.

“Ющенко ніколи не погодиться бути в одному проекті з Кириленком й Гриценком, яких щиро вважає “зрадниками”, – пише видання.

За інформацією джерел, планується створення парламентської групи, після чого Наливайченко залишиться на посаді голови політради партії, а на чолі депутатської групи стане Кириленко.

Як повідомляє джерело, Кириленко й Наливайченко агітують депутатів фракції НУ-НС для входження в нову групу, розповідаючи, що є вже три десятки бажаючих. У той же час, зі слів джерела, насправді немає й 15 депутатів – мінімуму, необхідного для створення групи.

Як повідомляли Ukranews, раніше “Комітет опору диктатурі” вимагає від “Нашої України” виключити з лав партії Віктора Ющенка і Юрія Єханурова. На думку “Комітету”, Ющенко і Єхануров, виступаючи проти Юлії Тимошенко, діють в інтересах Партії регіонів.

http://www.ukranews.com