У клубі „B-fly” в Ужгороді заборонять проведення вечірок

Днями служби Ужгородського міськвиконкому спільно з працівниками міськвідділу провели рейд (офіційною мовою – цільове профілактичне відпрацювання) нічних розважальних закладів міста, а саме диско-клубів   “Панорама”, „Babalu”, „Eila”, „Максімус” та „B-fly”.

Мета відпрацювання – виявлення в закладах неповнолітніх (присутність яких там в нічний час є забороненою) та протидія вживанню алкоголю та наркотичних речовин серед молоді (як відомо, продаж алкоголю особам віком до 18 років є нелегальним, не кажучи вже про наркотики).

У нічному клубі „B-fly” (кінокомплекс “Доміон”) під час рейду натрапили на п’ятьох неповнолітніх, працівники міськвідділу провели з ними співбесіду. Адміністрація не змогла пояснити перебування неповнолітніх у закладі після 23.00, а на вимогу працівників міськвиконкому в клубі не надали жодного дозвільного документа, були зафіксовані й інші порушення.

Організатори рейду пропонують порушити питання про позбавлення дозволу на проведення розважальних заходів у згаданому нічному клубі й винесуть це на розгляд засідання виконавчого комітету, – повідомляє прес-служба міської ради за інформацією міського Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді.

Прес-служба Ужгородської міськради