З початку року на Закарпатті за протиправну поведінку звільнено 6 податківців

Відділом внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області Управління внутрішньої безпеки ДПC України протягом січня – серпня 2011 року проведено 107 службових перевірок та розслідувань щодо працівників органів державної податкової служби. За результатами проведених перевірок до дисциплінарної відповідальності притягнуто 20 працівників податкової служби, в т.ч. 6 звільнено. Винесено 26 офіційних застережень працівникам органів ДПС про недопущення протиправної поведінки.

Вживалися і заходи щодо виявлення фактів порушень працівниками податкової служби вимог антикорупційного законодавства. Так, відділом внутрішньої безпеки складено та направлено до суду 2 адмінпротоколи щодо порушень співробітниками органів ДПС області вимог антикорупційного законодавства. За результатами розгляду 1 особу було визнано винною та накладено адміністративний штраф.

З метою недопущення проникнення в органи податкової служби осіб з кримінальним минулим, а також тих, хто за своїми морально-діловими якостями не відповідають кваліфікаційним вимогам, що висуваються до кандидатів на роботу в органах податкової служби, до складу кадрових комісій  включені представники відділу. З початку року було проведено 33 такі перевірки, за результатами яких 1 кандидату відмовлено у призначенні на вакантну посаду в ОДПС.

Про це  повідомили в ДПА у Закарпатській області.

http://zakarpattya.net.ua/