Закарпаття: Фахівці в галузі хірургії з Росії, Білорусії, Словаччини, Польщі, Угорщини та провідних клінік України зберуться у четвер в Ужгороді

29 вересня в Ужгороді в Закарпатському обласному державному українського музично-драматичного театрі з 9.30 розпочинає свою роботу Міжнародна науково-практична міждисциплінарна конференція.

Авторитетні фахівці в галузі хірургії з Росії, Білорусії, Словаччини, Польщі, Угорщини та провідних клінік України обмінюватимуться досвідом, навчатимуть та навчатимуться сучасним методикам діагностування, лікування та оперативного втручання при захворюваннях печінки, підшлункової залози та жовчного міхура.  

Участь в роботі конференції візьмуть не тільки хірурги, але й анестезіологи, терапевти, онкологи, гастроентерологи, педіатри, інфекціоністи.

Конференція працюватиме 29 та 30 вересня.

Для представників ЗМІ. Спілкування з учасниками конференції – перед початком конференції з 9.10-9.30 та під час перерви – з 12.00 до 14.00.

Довідково:
Головуватимуть на медичному хірургічному форумі проф. Фомін П.Д. — чл.-кор. НАМН України, головний хірург МОЗ України,
проф. Павловський М.П. — академік НАМН України, завідувач кафедри хірургії №1 Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького та  проф. Русин В.І. — завідувач кафедри хірургічних хвороб Ужгородського національного університету, Президент Асоціації хірургів Закарпаття.

zakarpatpost.net