На Хустщині відбувся фестиваль «Яворові гуслі»

Над селом Драгово Хустського району 18 вересня прозвучав голос трембіти, який відізвався відлунням до гори Менчул, яка височить над Драговом, про початок третього обласного фестивалю «Яворові гуслі». Голова сільської ради М. В. Керита тепло привітав своїх односельчан та учасників фестивалю, які завітали на фестиваль із усієї області та з-за її меж.

Поки учасники конкурсу виступали на сцені, на гандбольному майданчику за програмою фестивалю пройшов матч ветеранів гандболу міста Хуст та с. Драгово. Перемогу здобули хустяни з рахунком 16:10. Слід відзначити хустян Євгена Шерегія, капітана команди та воротаря Володимира Хмару, а в драгівчан – директора Кічерельської ЗОШ І-ІІ ст. Степена Романа, які показали хорошу гру.

Більше двадцяти сильних чоловіків змагалися в армреслінгу. Особливо відзначилися представники села Колочава, які завітали до драгівчан на фестиваль. У фіналі зустрілися Василь Вовеяка (с. Колочова) та драгівчанин Михайло Куруц. Із рахунком 2:0 переміг Василь Вовеяка. Голова сільської ради Михайло Керита вручив грошові премії обом призерам.