Сьогодні в Ужгороді художник-інгнеіст Євген Сарана встановлюватиме світовий Арт-Рекорд

Сьогодні, 29 вересня, відомий український художник-інгнеіст Євген Петрович Сарана створить в місті Ужгороді на території Боздоського парку паркову декоративну скульптуру «Мислитель» з багатотонного цільного стовбура дерева заввишки 9 метрів.

Роботу автор  планує закінчити в 20-00 30.09.2011г. Застосовуючи бензопилу, сокиру і кілька стамесок, один, без сторонньої допомоги, тільки йому відомим способом буде обертатися, оброблятися багатотонний стовбур дерева. Виготовлену декоративну паркову скульптуру, Сарана подарує місту. Встановлено вона буде при вході в парк. Відкриття відбудеться 2. 10.2011г.

Автор претендує на встановлення світового Арт-Рекорду (Світові Арт-Рекорди в галузі мистецтва). Євген Сарана вже встановив декілька світових Арт-Рекордів .. У галузі літератури: написав найкоротший оповідання “Жизнь”. В області живопису: за найкоротший час написав найбільшу в світі мальовничу станкову картину на філософську тему будови Всесвіту “Всесвіт. Народження нашого Світу “. У галузі образотворчого мистецтва: створив з каменю найменшу в світі картину на космічну тему “Народження планети”.

Художник-інгнеіст Сарана каже, що його мозок постійно завантажений роздумами про будову Всесвіту і щоб відволіктися він любить працювати над створенням декоративних скульптур.

zakarpattya.net.ua