Великоберезнянщина отримала сучасний спортивний майданчик

Це вже другий футбольний майданчик зі штучним покриттям (розміром 42 х 22 м.) у Великоберезянському районі. Його вартість – майже 350 тис. грн., з яких майже 200 тисяч гривень виділено з обласного бюджету.

Символічну стрічку під час урочистого відкриття нового сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям перерізали заступник голови обласної адміністрації Іван Качур, голова районної адміністрації Роман Рогач та голова райради Василь Канюка.

Вітаючи гостей урочистого відкриття, заступник керівника краю Іван Качур відзначив, що реалізація подібних проектів на території Закарпаття – основа для розвитку здорової нації та один із пріоритетів у роботі Закарпатської облдержадміністрації.

– Відтепер юні мешканці селища Великий Березний матимуть, де проводити свій вільний час. Водночас займатимуть спортом, що є запорукою міцного здоров’я, – відзначив Іван Качур.

Відзначимо, що поле, розраховане для занять фізкультурою та спортом, встановлено в рамках реалізації обласної програми «Спортивний майданчик», яка діє в області вже другий рік, повідомили газеті “НЕДІЛЯ” у прес-центрі ОДА.

nedilya.at.ua