Закарпаття: Перевізник “обманув” Міжгірську РДА на 370 тисяч гривень

Службові особи комунального підприємства “Ринок” Міжгірської селищної ради протягом 2010 – січня-серпня 2011 років, зловживаючи службовим становищем, подали до управління праці та соціального захисту населення Міжгірської РДА недостовірні дані щодо кількості перевезених пільгових громадян, у результаті чого незаконно заволоділи бюджетними коштами на суму майже 370 тисяч гривень, чим завдали збитків державі у великих розмірах.

Про це повідомив старший помічник прокурора області з питань нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті Іван Шимон.

Окрім того, за цей час (2010 – січня-серпня 2011 років) транспортними засобами було перевезено 175654 платних пасажирів на суму 190633 грн. по ціні 1грн.50коп. А перевізники подали до управління праці та соціального захисту населення Міжгірської РДА акти виконаних робіт про перевезення протягом зазначеного періоду 510177 осіб пільговиків на суму 560395 грн.

За результатами перевірки прокуратурою області порушено кримінальну справу за фактом службового підроблення та заволодіння державних коштів у великих розмірах, вчиненого службовими особами комунального підприємства „Ринок” Міжгірської селищної ради, за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України. Ведеться досудове слідство, повідомили газеті “НЕДІЛЯ” в прес-службі прокуратури Закарпатської області.

nedilya.at.ua