Два закарпатскі вузи потрапили до номінацій Оксфордського університету

За підсумками року Міжнародний Сократівський комітет (Оксфорд, Велика Британія) проводить нагородження кращих представників ділової, наукової і творчої громадськості СНГ престижними європейськими нагородами.

Як повідомляють, рада експертів ухвалила рішення висунути Ужгородську українську богословську академію імені святих Кирила і Мефодія та Карпатський університет імені Августина Волошина на здобуття Міжнародної нагороди «Європейська якість» («EUROPEAN QUALITY») за відповідність наукової продукції та освітніх послуг європейським стандартам.
 
За поданням Міжнародного Сократівського комітету ректор Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, професор архімандрит Віктор (Бедь) увійшов до числа номінантів однієї з найпрестижніших міжнародних нагород – «Об’єднана Європа» («UNITED EUROPE AWARD») у номінації «За особистий внесок у розвиток європейської інтеграції». Це представлення символізує вищий ступінь міжнародного визнання високих досягнень у професійній діяльності.
 
Церемонія відбудеться в рамках Різдвяного прийому 12 грудня 2011 року у залі урочистостей старовинної мерії Оксфорда.

Джерело: Богословська освіта і наука в Україні