Міліція Одеси проводить масштабну операцію з розшуку кілера-втікача

В Одеській області правоохоронці активно розшукують третього кілера, який втік після перестрілки 30 вересня, внаслідок якої загинули міліціонери.

В області міліція поширює в райвідділах і постах ДАІ орієнтування з фотографією і даними про третього злочинця. Ним є 34-річний житель Сімферополя Андрій Шемятенков.

Повідомляється, що особливо небезпечний злочинець може “пересуватися на чорному автомобілі ВАЗ-2115 з держномером АК0928ВР або на коричневому ВАЗ-2109 з держномером 955-94КР”.

Також в орієнтуванні зазначається: “особливі прикмети: зріст 170-175 см, середньої статури; коротке волосся; на обличчі тижнева щетина”. Також відомо, що Шемятенков може бути “одягнений у світло-коричневу шкіряну куртку, чорний светр з білими горизонтальними смугами, темні джинси і туфлі з гострим носком. При собі носить темну “барсетку”.

У зв’язку з розшуком, на головних магістралях Одеси і виїздах з міста чергують посилені патрулі міліції та ДАІ. До того ж, правоохоронці обшукують квартири, які слугували банді укриттями. Там вилучено велику кількість зброї.

Нагадаємо, в ніч на 30 вересня міліція намагалася затримати 28-річного російського кілера Аслана Дикаєва, проте він і двоє його спільників вчинили сильний опір. Внаслідок перестрілки загинули двоє і ще четверо міліціонерів отримали поранення. Наступного дня двоє нападників були ліквідовані в ході спецоперації.

Загиблих внаслідок перестрілки правоохоронців удостоять звань Герой України.

http://www.ukranews.com