8 жовтня презентують колекційний набір художніх поштових листівок «Ужгород – місто мрій»

Команда ужгородського провулку «Гірчичне зерно» 8 жовтня презентуватиме колекційний набір художніх поштових листівок «Ужгород – місто мрій», виданий обмеженим тиражем.

Презентація відбудеться під час святкування першої річниці провулку.

Cвяткування дня народження провулку «Гірчичне зерно» відбудеться у суботу, 8 жовтня за адресою, м.Ужгород, вул.Фединця, 12. Свято розпочнеться о 14.00.

У анотації до набору йдеться: «Ви тримаєте в руках набір листівок з художніми фото чудового міста. Це видання здійснено дивовижним проектом в місті Ужгород. Чому дивовижним? Та тому, що він з’явився у місті всупереч фінансовій кризі та економічним труднощам, у важкі 2009-2010 роки, зумів протягом кількох місяців стати окрасою міста і залишатися нею досі.

Йдеться про проект «Гірчичне зерно». Саме так назвав його «автор», підприємець з Ужгорода, який свого часу загорівся бажанням на місці старого занедбаного двору в самісінькому центрі міста збудувати сучасний торгово-офісний центр «Ковчег», який з часом зміг би фінансово підтримувати соціальні проекти. Та «Ковчегу» не судилося народитися. Натомість, постав провулок «Гірчичне зерно».

У наборі – 7 листівок. На кожній з них використано QR-код – нову технологію тривимірних кодів, що стають все поширенішими у світі і читаються сучасними мобільними телефонами. У такий код можна закодувати свою адресу, місцерозташування на карті і взагалі-будь-що, об’ємом до півсторінки тексту. «Зерно» закодувало посилання на свою сторінку у соціальній мережі Фейсбук.

http://zaholovok.com.ua/