“Відкриття “Олімпійського” буде епохальною подією для нашої держави”

Ведучими церемонії відкриття національного спортивного комплексу “Олімпійський”, яке глядачі каналу “України” побачать 8 жовтня о 20.20, стануть Сніжана Єгорова та Юрій Кот.

“Для себе я цілком свідомо вибрала шлях підтримки проектів, пов’язаних з розвитком спорту, тому я дуже рада, що причетна до такої яскравої, масштабної і цікавої події, як церемонія відкриття головного стадіону країни. Я впевнена, що на Євро-2012 ми зможемо гідно представити Україну”, – поділилася своїми думками з приводу урочистої події Сніжана Єгорова.

“Про церемонію відкриття НСК “Олімпійський” я можу сказати з упевненістю – це буде епохальна подія для нашої держави, для всіх, хто любить спорт, футбол і Україну”, – підтримує Єгорову її співведучий Юрій Кот.

Церемонія відкриття головного стадіону країни обіцяє стати подією світового масштабу. Глядачів запросять подивитися на минуле нашої країни і заглянути в майбутнє. У театральних постановках, в яких візьмуть участь понад 2000 осіб, покажуть заснування і Хрещення Києва, розкажуть історію українського козацтва. В урочистому параді по реконструйованому стадіону пройдуть легенди спорту, юніори футбольних клубів та волонтери. З вітальним словом до українців з арени стадіону звернеться Президент України Віктор Янукович, повідомляє прес-служба телеканалу “Україна”.

Для глядачів заспівають Гайтана, Таїсія Повалій, Ані Лорак та інші зірки української естради. Завершиться церемонія 40-хвилинним виступом Шакіри і піротехнічним шоу.
Gazeta.ua