Людмила Янукович розповіла КП, чому не переїжджає з Донецька до Києва

Дружина Президента Людмила Янукович в ексклюзивному інтерв’ю Комсомольская правда в Украине розповіла, що вона досі живе у Донецьку і не збирається переїжджати до Києва.

Видання нагадує, що під час передвиборної кампанії на одному з прямих телеефірів Віктора Януковича  запитали: якщо він стане президентом, чи буде його дружина переїжджати до Києва і займатися громадською діяльністю, як і належить першій леді? Той сказав: ні, вона вже попередила мене, що збирається присвятити себе онукам (якраз тоді у сім’ї Януковича-молодшого народився первісток).

За цей час своє рішення дружина глави держави так і не змінила.

На питання, чому у дружини Президента немає власного фонду або громадської організації, вона відповіла, що вважає за краще спілкуватися з людьми безпосередньо.

“Що стосується фонду – мені простіше людям допомогти безпосередньо. Фондом же потрібно займатися, як організацією, а я нічого не розумію у веденні справ, бухгалтерії. Навіть створити фонд – ціла справа. За всіма цими папірцями допомога людям відсувається на другий план”, – сказала Людмила Янукович.

За її словами, до неї часто звертаються люди по допомогу, в основному в листах.

“Поштова скринька завжди повна, практично від усіх – прохання про допомогу. Я сама відповідаю на усі листи – можу сидіти і писати усю ніч. Якщо є телефони – дзвоню, розмовляю з людьми. Пишуть на домашню адресу, а інколи просто: “Донецьк. Першій леді України”, – повідомила дружина Януковича.

Як повідомлялося, Людмила Янукович також зізналася, що вона не в захваті від публічності.

http://ua.korrespondent.net/